Logo 

Kernactiviteiten

Bimmo kent als hoofdactiviteiten verandermanagement, project management, management ondersteuning, coaching en advies. Meestal betreft de achterliggende vraag het realiseren van veranderingen.

Doelgroepen

  • het kleinbedrijf (de K van het MKB). Bimmo begeleidt de ondernemer van een klein bedrijf om na te denken over zichzelf en het bedrijfsproces. Ook het coachen van jonge ondernemers die het familiebedrijf van hun ouders overnemen.
  • stichtingen en (vak)verenigingen. Bimmo voorziet bestuurders van organisaties van ondersteunende capaciteit op het gebied van administratieve, financiële en technische diensten. Ook voor het invullen van bestuurlijke functies daar waar het gaat om een interim-voorzitter, interim (ambtelijk) penningmeester of -secretaris.
  • zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Bimmo helpt door de ondernemersspiegel voor te houden. Van loondienstverband naar ondernemerschap is voor de meesten een enorme stap. De vrijheid, snelheid en soms impulsiviteit waarmee je als ondernemer schakelt, staan per definitie op gespannen voet met aspecten als inzicht, zorgvuldigheid en controle. Bimmo is een kritische sparringpartner.


plaatje

Een smeermiddel is de eerste “levensbehoefte” van uw machine. Een smeermiddel vermindert de wrijving en voorkomt bijvoorbeeld dat de schakels in een ketting te heet worden en gaan vervormen. Met alle gevolgen voor uw machine. Is wrijving in uw organisatie herkenbaar, dan bent u bij bimmo aan het goede adres!