Logo 

Over Bimmo

Bimmo is een bureau dat is ontstaan vanuit de vraag om flexibele ondersteunende capaciteit, waarbij men zelf niet belast wordt met de personeelszorg of dat men wordt geconfronteerd met gebrek aan kwaliteit of aan ervaring.

Bimmo beschikt over managementcapaciteit met jarenlange ervaring in de leidinggevende, projectmatige en ondersteunende sfeer in middelgrote tot grote productiebedrijven.

Bimmo is een eenmanszaak en gaat kleinschalige overeenkomsten aan met een looptijd van niet langer dan één jaar en waarin een beperkte capaciteit wordt gevraagd.

Geleverde producten

Tijdelijke hoogwaardige ondersteunende capaciteit leveren aan het management van een onderneming om doelen te bereiken zoals cultuurverandering, resultaatgericht werken (MBO), het werken met prestatie-indicatoren (PI), de balanced business scorecard (BBSC) tot stand brengen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of het behalen van het kwaliteitscertificaat NEN-ISO 9001:2015.

Het doorlichten of evalueren van de efficiency en effectiviteit van een onderneming, het focussen op verbetering van de bedrijfsprocessen, het geven van bedrijfskundig en arbeidsjuridisch advies en het opstellen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het Bedrijfs- en Kwaliteitshandboek.

plaatje

Focussen: een vriendelijke weg naar verandering.